BRYLLUPSFOTOGRAFEN

Derfor skal bryllupsfotografen være professionel. 

Forevigt.dk fotografen er aktiv medlem af WEDDING PHOTOJOURNALIST ASSOCIATION (WPJA). Sammenslutning af professionelle bryllupsfotografer. Jeres garanti for unikke og smukke bryllupsbilleder.

BRYLLUPSFOTOGRAFEN

Et billede siger mere end tusind ord, dog mener jeg også at bryllupsbilleder er mere end det; de består af kærlighed, løfter, minder, lidenskab og glæde. Det er, hvad der gør dem tidløse, unikke og uvurderlige på samme tid.

Uanset om jeres store dag lige er rundt om hjørnet, eller I blot leder efter inspiration – så er I velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om hvad jeg kan tilbyde jer som jeres bryllupsfotograf.

Fotograf til hele dagen – Ja det bør i vælge

På hjemmesiden tilbyder vi forskellige pakker, og hvis du læser dem igennem, fremgår det, at der bla. er stor forskel på, hvor længe jeg er til stede på jeres bryllupsdag.

Heldagsfotografering

Jeg oplever nogle gange, at brudepar er helt afklaret med én af de lidt mindre pakker inden vores forberedelses møde, og når vi så mødes til en forventningsafstemning omkring dagens forløb, ønsker og behov, kan jeg ofte mærke at behovet for en heldagsfotografering bliver mere aktuelt. Brudeparret ved godt at dagen er hurtigt gået og alle oplevelserne fra festen er værdifulde, da man som brudepar ikke kan være alle steder på én gang. Jeg tilretter selvfølgelig pakken til brudeparrets behov, og vi finder en løsning der tilgodeser parrets behov.

En heldagsfotografering af jeres dag vil I aldrig fortryde. Derimod har jeg flere gange hørt at brudepar har ærgret sig over, at have sparet de penge i budgettet. Så en klar anbefaling herfra, og hvis du læser de anmeldelser jeg har fået fra tidligere brudepar, så vil du måske blive overbevist.

Derudover har jeg fundet en god artikel som netop omhandler dette emne. Artiklen er fra Bryllupsmagasinet.dk hvori de beskriver vigtigheden af at vælge en god pakke hvor bryllupsfotografen kan følge jer hele dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *