Bryllupsfotografens manuskript

Bryllupsfotografens Manual

I de “gamle” dage af bryllupsfotograferingens tidsalder, var bryllupper fotograferet i stilarter, der satte bruden og gommen i meget formelle og traditionelle opstillinger. Selv med fremkomsten af det moderne bryllupsalbum, som omfattede gruppe portrætter af familien og brudepiger, og bruden og brudgommen med familiemedlemmer, forblev billederne stive og livsløse.

Forevigt er bryllupsfotografer, der har stor respekt for og kendskab til det klassiske bryllupsfoto og principperne i den traditionelle bryllupsfotografering, men vi kombinerer vores traditionelle færdigheder med en sund viden omkring det digitale fotografi og Photoshop og bryder dermed de skrevne regler for det typisk sterile opstillede bryllupsfoto.

Vi synes det opstillede fotografi kvæler de mange spontane muligheder der ligger i det kreative bryllupsbillede hvor brudeparret agerer mere afslappet og i bevægelse.

En Fotograf skal være ærlig med sine billeder

Billeder der er ærlige og viser dagen som den var, skaber en stemning og går tæt på. En arbejdsdag for fotografen, men den største dag i brudeparrets liv. Vær derfor som fotograf ærlig overfor dit erhverv. Lav bryllupsbilleder med hjertet og vær klar når tingene sker. En bryllupsdag kan ikke laves om. Brudeparret skal mindes denne dag forevigt.

Det rette øjeblik

Det handler om som bryllupsfotograf at fange de rigtige øjeblikke og det mange følelser der er på en bryllupsdag. Vi anbefaler derfor altid vores kunder at overveje en heldagsfotografering, da der ofte ligger mange gode følelsesladede billeder under taler og indslag i løbet af aftenen. Især fordi lyset om aftenen er svært at beherske og mange gode stemningsbilleder kan gå tabt hvis disse ikke overlades til erfarne bryllupsfotografer.

Den fotojournalistiske stil krydret med klassiske elementer er for bryllupsfotograferne ved forevigt uden tvivl det bærende element. Vi går tæt på og fanger alle de små detaljer og de store øjeblikke.

Det handler om det gode billedsprog

Det handler om at fortælle dagen i billeder, det handler om brudeparrets store dag, om deres følelser og om deres familier og venners forhold til disse. Grynede billeder og nogle få uskarpe billeder bliver mere og mere godkendt, da man hellere vil have fanget den rette stemning eller den rette følelse end man nødvendigvis vil have de pivskarpe overteknisk flotte bryllupsbilleder hele vejen igennem.

Wedding Aarhus

De bedste bryllupsfotografer

De bedste bryllupsfotografer i verden arbejder efter den fotodokumentariske stil som også forevigt gør. De vil fange de rigtige øjeblikke og være det rette sted når tingene sker. Billederne skal fortælle parrets historie og ikke blot vise et tilfældigt bryllup. Bryllupsdokumentaren skal være personlig og ærlig. Billederne skal fortælle mere end tusind ord.

Læs også:

Brudebuketter
Brudekjoler
Bryllup
Aalborg bryllup
Aarhus bryllup
Aldershvile Slotspavillon
Bryllup Amager og Dragør
Bryllup Børkop
Bryllup Børsmose Kirke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *